Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/1822/56895

TítuloSoy protein
Autor(es)Rodrigues, Célia Fortuna
Andrade, José Carlos
Palavras-chaveSoy
Protein
Soy proteins
Vegetal proteins
Glycine max
Biomedical applications
Drug delivery
Tissue regeneration
Data2015
CitaçãoRodrigues, Célia F.; Andrade, José Carlos, Soy protein. In Munmaya Mishra, Concise Encyclopedia of Biomedical Polymers and Polymeric Biomaterials, New York: CRC Press, 2016. ISBN: 9781439898550, 7512-7520
Resumo(s)Soy protein products such as flour, concentrates and isolates are used in the food industry because of their functionality, nutritional value and low cost. This chapter presents an overview current knowledge of soy proteins, manufacture processes and modifications. The health benefits attributed to soy proteins are alsodiscussed. In addition the biomedical applications are summarized.
TipoCapítulo de livro
URIhttps://hdl.handle.net/1822/56895
ISBN9781439898550
DOI10.1081/E-EBPP-120049268
Versão da editorahttps://www.crcpress.com/Concise-Encyclopedia-of-Biomedical-Polymers-and-Polymeric-Biomaterials/Mishra/p/book/9781439898550
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso restrito UMinho
Aparece nas coleções:CEB - Livros e Capítulos de Livros / Books and Book Chapters

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