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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2010 | Nano structures for food applications | Silva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2012 | Nanocarrier possibilities for functional targeting of bioactive peptides and proteins : state-of-the-art | Moutinho, C.; Matos, Carla M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
3-Mar-2022 | Nanocarriers as active ingredients enhancers in the cosmetic industry: the European and north America regulation challenges | Oliveira, Cristiana; Coelho, Cristina; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2020 | Nanocellulose production: exploring the enzymatic route and residues of pulp and paper industry | Michelin, Michele; Gomes, Daniel Gonçalves; Romani, Aloia Perez, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Out-2010 | Nanoencapsulation of bovine glycomacropeptide for food and biopharmaceutical applications | Balcão, V. M.; Morsy, T. A.; Costa, C. I., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for food and biopharmaceutical applications | Balcão, V. M.; Costa, Carla Isabel; Matos, Carla M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for oral hygiene applications | Costa, Carla Isabel; Morsy, T. A.; Matos, Carla M., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
15-Out-2014 | Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozyme | Monteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2019 | Nanospraydryer for the production of sub-micro particles based on bovine lactoferrin | Marques, Arlete Maria Lima; Bourbon, Ana Isabel; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Jul-2019 | Nanotechnology in food: Introduction, context, and concepts | Ramos, O. L.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
2011 | Nanotecnologia na indústria alimentar | Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Outro | Acesso aberto |
Fev-2006 | Nanotecnologias: que implicações para a segurança e saúde? | Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2006 | New and simple plate test for screening relative transfructosylation activity of fungi | Dominguez, Ana; Santos, Isabel M.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | A new approach on brewer's spent grains treatment and potential use as lignocellulosic yeast cells carriers | Pires, Eduardo J.; Ruiz, Héctor A.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Mar-2010 | New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rate | Lima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jun-2017 | New glycolipid biosurfactants produced by the yeast strain Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358 | Souza, Karla S. Teixeira; Gudiña, Eduardo J.; Azevedo, Zélia, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulans | Dominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Rodrigues, L. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
1993 | New methodology for the characterization of endoglucanase activity and its application on the Trichoderma longibrachiatum cellulolytic complex | Gama, F. M.; Teixeira, J. A.; Faro, Carlos, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2015 | New microbial surface-active compounds: the ultimate alternative to chemical surfactants? | Gudiña, Eduardo J.; Rodrigues, A. I.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2003 | A new modified Wilson equation for the calculation of vapor–liquid equilibrium of aqueous polymer solutions | Xin Xu; Madeira, Pedro; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |