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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2010Nano structures for food applicationsSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Nanocarrier possibilities for functional targeting of bioactive peptides and proteins : state-of-the-artMoutinho, C.; Matos, Carla M.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
3-Mar-2022Nanocarriers as active ingredients enhancers in the cosmetic industry: the European and north America regulation challengesOliveira, Cristiana; Coelho, Cristina; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2020Nanocellulose production: exploring the enzymatic route and residues of pulp and paper industryMichelin, Michele; Gomes, Daniel Gonçalves; Romani, Aloia Perez, et al.ArtigoAcesso aberto
Out-2010Nanoencapsulation of bovine glycomacropeptide for food and biopharmaceutical applicationsBalcão, V. M.; Morsy, T. A.; Costa, C. I., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2013Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for food and biopharmaceutical applicationsBalcão, V. M.; Costa, Carla Isabel; Matos, Carla M., et al.ArtigoAcesso aberto
2009Nanoencapsulation of bovine lactoferrin for oral hygiene applicationsCosta, Carla Isabel; Morsy, T. A.; Matos, Carla M., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
15-Out-2014Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozymeMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Nanospraydryer for the production of sub-micro particles based on bovine lactoferrinMarques, Arlete Maria Lima; Bourbon, Ana Isabel; Pastrana, Lorenzo M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Jul-2019Nanotechnology in food: Introduction, context, and conceptsRamos, O. L.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2011Nanotecnologia na indústria alimentarCerqueira, M. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A.OutroAcesso aberto
Fev-2006Nanotecnologias: que implicações para a segurança e saúde?Teixeira, J. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2006New and simple plate test for screening relative transfructosylation activity of fungiDominguez, Ana; Santos, Isabel M.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2012A new approach on brewer's spent grains treatment and potential use as lignocellulosic yeast cells carriersPires, Eduardo J.; Ruiz, Héctor A.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2010New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rateLima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
Jun-2017New glycolipid biosurfactants produced by the yeast strain Wickerhamomyces anomalus CCMA 0358Souza, Karla S. Teixeira; Gudiña, Eduardo J.; Azevedo, Zélia, et al.ArtigoAcesso aberto
2012New improved method for fructooligosaccharides production by Aureobasidium pullulansDominguez, Ana; Nobre, Clarisse; Rodrigues, L. R., et al.ArtigoAcesso aberto
1993New methodology for the characterization of endoglucanase activity and its application on the Trichoderma longibrachiatum cellulolytic complexGama, F. M.; Teixeira, J. A.; Faro, Carlos, et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2015New microbial surface-active compounds: the ultimate alternative to chemical surfactants?Gudiña, Eduardo J.; Rodrigues, A. I.; Teixeira, J. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
2003A new modified Wilson equation for the calculation of vapor–liquid equilibrium of aqueous polymer solutionsXin Xu; Madeira, Pedro; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto