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Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
Nov-2018
In vitro digestion of lactoferrin-glycomacropeptide nanohydrogels incorporating bioactive compounds: Effect of a chitosan coating
Bourbon, Ana I.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2017
In vitro digestion of oil-in-water emulsions stabilized by whey protein nanofibrils
Mantovani, R.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
16-Jul-2016
In vitro digestion of protein-based nanohydrogels incorporating curcumin as a lipophilic model compound: effect of a chitosan coating
Pinheiro, A. C.
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
10-Dez-2021
In vitro digestion simulation of medium chain fatty acids
Pereira, Ericsem
;
Pinheiro, A. C.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
Nov-2021
In vitro digestion simulation of medium chain fatty acids using static and dynamic protocols
Pereira, Ericsem
;
Fernandes, Jean Michel
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
, et al.
Poster em conferência
Acesso aberto
11-Set-2017
In vitro digestions to predict the glycemic index of rice
Madalena, Daniel A.
;
Pinheiro, A. C.
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2019
In vitro gastrointestinal evaluation of a juçara-based smoothie: effect of processing on phenolic compounds bioaccessibility
Ribeiro, L.
;
Pinheiro, Ana Cristina
;
Brígida, Ana Iraidy S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2009
IN-SITU, real-time bioreactor monitoring by fiber optics sensors
Silva, Rui
;
Silva, João S.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
11-Out-2010
Incorporation of alpha-tocopherol into chitosan films: effects on film properties
Martins, Joana
;
Vicente, A. A.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
7-Jul-2019
Incorporation of curcumin-loaded lactoferrin nanohydrogels into a model gelatine: release kinetics and characterization
Araújo, João
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Simões, Lívia Souza
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2023
Incorporation of curcumin-loaded lipid-based nano delivery systems into food: release behavior in food simulants and a case study of application in a beverage
Gonçalves, Raquel F. S.
;
Vicente, A. A.
;
Pinheiro, A. C.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Abr-2024
Incorporation of curcumin-loaded solid lipid nanoparticles into yogurt:Tribo-rheological properties and dynamic in vitro digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Fernandes, Jean Michel
;
Martins, Joana T.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Nov-2020
Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Vicente, A. A.
;
Pinheiro, A. C.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
8-Mar-2012
Incorporation of functional compounds in edible packaging materials for food applications: influence in materials' properties
Vicente, A. A.
;
Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa
;
Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Incorporation of nanohydrogels in polysaccharide-based films: effect on physic-chemical properties
Bourbon, A. I.
;
Maciel, Luís C.
;
Costa, Maria J.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Incorporation of olive pomace ingredients in yoghurt as source of fibre and hydroxytyrosol: bioactivity and stability of throughout gastrointestinal digestion
Ribeiro, Tânia Bragança
;
Oliveira, Ana
;
Vilas Boas, Ana
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Mai-2021
Incorporation of olive pomace ingredients into yoghurts as a source of fibre and hydroxytyrosol: Antioxidant activity and stability throughout gastrointestinal digestion
Ribeiro, Tânia B.
;
Lopes, Maria Teresa
;
Morais, Pilar
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2023
Incorporation of solid lipid nanoparticles into stirred yogurt: effects in physicochemical and rheological properties during shelf-life
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Rodrigues, Rui Miguel Martins
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jun-1999
Increase of ethanol productivity in an airlift reactor with a modified draught tube
Vicente, A. A.
;
Dluhý, M.
;
Teixeira, J. A.
Artigo
Acesso aberto
25-Abr-2020
Influence of AO chain length, droplet size and oil to water ratio on the distribution and on the activity of gallates in fish oil-in-water emulsified systems: Emulsion and nanoemulsion comparison
Costa, Marlene
;
Losada-Barreiro, Sonia
;
Bravo-Díaz, Carlos
, et al.
Artigo
Acesso aberto