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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
15-Out-2014Nanoencapsulation of quercetin into bio-based nanostructures obtained from assembling of α-lactalbumin and lysozymeMonteiro, Adenilson A.; Monteiro, Marcia R.; Ramos, Óscar L., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Jul-2019Nanohydrogels productionPereira, Ricardo Nuno Correia; Ramos, Óscar Leandro SilvaCapítulo de livroAcesso restrito UMinho
2014New biodegradable composites for food packagingCunha, Mara; Berthet, Marie-Alix; Pereira, Ricardo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2018New insights on bio-based micro- and nanosystems in foodMadalena, Daniel Alexandre Silva; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2009Novel technologies for milk processingPereira, Ricardo N.; Vicente, A. A.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
30-Set-2020Ohmic Heating - An emerging technology in food processingPereira, Ricardo Nuno CorreiaComunicação oral Acesso aberto
2021Ohmic heating as a new tool for protein scaffold engineeringRodrigues, Rui Miguel Martins; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Mai-2020Ohmic heating as an innovative approach for the production of keratin filmsTinoco, Ana; Rodrigues, Rui M.; Machado, Raul, et al.ArtigoAcesso aberto
16-Mai-2012Ohmic heating for food processingVicente, A. A.; Castro, Inês Alexandra Casaca Lage; Teixeira, J. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito autor
2019Ohmic heating for preservation, transformation, and extractionRodrigues, Rui M.; Genisheva, Zlatina; Rocha, Cristina M. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Ago-2018Ohmic Heating for the dairy industry: a potential technology to develop probiotic dairy foods in association with modifications of whey protein structurePereira, Ricardo N.; Teixeira, J. A.; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
22-Mai-2006Ohmic heating in a food application: quality evaluation of cloudberry jamLindbom, Ingela; Kerry, J.; Nunes, Helena Trindade, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
30-Jun-2020Ohmic heating polyphenolic extracts from vine pruning residue with enhanced biological activityJesus, Meirielly Santos; Ballesteros, Lina F.; Pereira, Ricardo Nuno Correia, et al.ArtigoAcesso aberto
2013Peptide ligands identified by phage display technology to develop a targeted nanodelivery system for cartilage therapiesMartins, Ivone M.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Kluskens, Leon, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Mar-2022Phaeodactylum tricornutum extracts as structuring agents for food applications: Physicochemical and functional propertiesFerreira, Catarina Castro; Dias, Joana Sofia Gomes; Santos, Pedro Miguel Ferreira, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
22-Out-2014Physical effects upon whey protein aggregation for nano-coating productionRamos, Óscar L.; Pereira, Ricardo; Rodrigues, Rui M., et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Pigments extraction from Cyanobium sp. a comparison between pressure-based and electric fields-based technologiesPagels, Fernando; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Amaro, Helena M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
7-Abr-2022Production of lipid rich-extracts from Chlorella vulgaris using ohmic heatingMadureira, Leandro; Avelar, Zita; Conde, Tiago, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Production of whey protein cold-set hydrogels through application of moderate electric fieldsRodrigues, Rui M.; Ramos, Óscar L.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
6-Dez-2013Production of whey protein hydrogels through application of electric fieldsPereira, Ricardo; Ramos, Óscar L.; Rodrigues, Rui, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto