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https://hdl.handle.net/1822/60958
Título: | Natural pigments for colouring processed meat |
Autor(es): | Dias, Sandra Pereira, David M. Castanheira, Elisabete M. S. Fortes, A. Gil Pereira, Regina Gonçalves, M. Sameiro T. |
Data: | Mai-2019 |
Resumo(s): | [Excerpt] Colour plays a very important role in the acceptability of food by consumers. Over the years, the food industry has used dyes to improve or restore the original appearance of food, to ensure uniformity and as an indicator of food quality. [...] |
Tipo: | Poster em conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/60958 |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso restrito UMinho |
Aparece nas coleções: | PHYSICS OF QUANTUM MATERIALS AND BIONANOSTRUCTURES (2018 - ...) CDQuim - Comunicações e Proceedings |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
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5_Final_Sandra Dias_AbstractTemplate_4th-SMC-09-05-2019.pdf Acesso restrito! | 70,42 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |