Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/1822/60958

TítuloNatural pigments for colouring processed meat
Autor(es)Dias, Sandra
Pereira, David M.
Castanheira, Elisabete M. S.
Fortes, A. Gil
Pereira, Regina
Gonçalves, M. Sameiro T.
DataMai-2019
Resumo(s)[Excerpt] Colour plays a very important role in the acceptability of food by consumers. Over the years, the food industry has used dyes to improve or restore the original appearance of food, to ensure uniformity and as an indicator of food quality. [...]
TipoPoster em conferência
URIhttps://hdl.handle.net/1822/60958
Arbitragem científicayes
AcessoAcesso restrito UMinho
Aparece nas coleções:PHYSICS OF QUANTUM MATERIALS AND BIONANOSTRUCTURES (2018 - ...)
CDQuim - Comunicações e Proceedings

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
5_Final_Sandra Dias_AbstractTemplate_4th-SMC-09-05-2019.pdf
Acesso restrito!
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