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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
25-Mai-2020Active whey protein edible films and coatings incorporating Lactobacillus buchneri for Penicillium nordicum control in cheeseGuimarães, Ana Cristina Silva Esperança; Ramos, Óscar; Cerqueira, Miguel, et al.ArtigoAcesso aberto
Jan-2022Application of an alginate-based edible coating with bacteriocin-producing Lactococcus strains in fresh cheese preservationSilva, Sofia P. M.; Ribeiro, Susana C.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Fev-2023Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheeseSilva, Sofia P. M.; Teixeira, J. A.; Silva, Célia C. G.ArtigoAcesso restrito UMinho
2015Caracterização do conteúdo em NPN (Azoto Não-Proteico) no leite e estudo do seu impacto nos rendimentos de transformação de leite em queijoHooton, Louise Carolyn SinclairDissertação de mestrado Acesso aberto
27-Set-2022Culturomics and metagenomics approaches in the assessment of fungal prevalence in the context of industrial food productsSilva, João; Lima, Nelson; Santos, Carla Isabel ArcanjoPoster em conferênciaAcesso aberto
2017Desenvolvimento de soluções tecnológicas alternativas para o processo de enchimento na Queijaria da Aveleda, Lda.Cunha, Ana Laura AlvesDissertação de mestrado Acesso restrito UMinho
10-Mar-2021Estudo das perdas de peso na maturação e de soluções alternativas para a linha de produção de queijosDias, Sónia Catarina MartinsDissertação de mestrado Acesso aberto
2010Evaluation of a chitosan-based edible film as carrier of natamycin to improve the storability of saloio cheeseFajardo, Paula; Martins, J. T.; Fuciños, C., et al.ArtigoAcesso aberto
Mar-2017Evaluation of antimicrobial effectiveness of pimaricin-loaded thermosensitive nanohydrogel coating on Arzúa-Ulloa DOP cheesesFuciños, C.; Amado, Isabel R.; Fuciños, Pablo, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
Fev-2009Functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
Set-2008Identification of coalho cheese microbiot of districts of Pernambuco, BrazilNeto, Torquato M. S.; Soares, Maria T. C. V.; Teixeira, J. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
23-Out-2021Melhorias e inovação na linha de acabamento de queijoMoreira, Adriana CunhaDissertação de mestrado Acesso aberto
2013Modificação das propriedades texturais do queijo por adição de celulose bacterianaAreal, Luís Gonzaga OliveiraDissertação de mestrado Acesso aberto
Set-2007Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Vicente, A. A., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
15-Dez-2016Otimização, melhoramento e flexibilização da queijaria da AveledaFaria, Ana Daniela AntunesDissertação de mestrado Acesso aberto
Jun-2019Overview of potential mycotoxigenic fungi in Chilean buttery cheeseAranda, Camila; Lima, Nelson; Santos, CledirResumo em ata de conferência Acesso aberto
2014Physical characterisation of an alginate/lysozyme nano-laminate coating and its evaluation on ‘coalho’ cheese shelf lifeMedeiros, B. G. S.; Souza, M. P.; Pinheiro, A. C., et al.ArtigoAcesso aberto
25-Mar-2023Prevention of fungal contamination in semi-hard cheeses by whey-gelatin film incorporated with Levilactobacillus brevis SJC120Silva, Sofia P. M.; Teixeira, J. A.; Silva, Célia C. G.ArtigoAcesso aberto
2005Product attribute saliency and region of origin: some empirical evidence from PortugalSantos, J. Freitas; Ribeiro, J. CadimaArtigo em ata de conferênciaAcesso aberto
4-Abr-2017Survey of Penicillia associated with Italian grana cheeseDecontardi, S.; Mauro, A.; Lima, Nelson, et al.ArtigoAcesso aberto