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Percorrer por assunto Cheese
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Data
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Autor(es)
Tipo
Acesso
25-Mai-2020
Active whey protein edible films and coatings incorporating Lactobacillus buchneri for Penicillium nordicum control in cheese
Guimarães, Ana Cristina Silva Esperança
;
Ramos, Óscar
;
Cerqueira, Miguel
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Jan-2022
Application of an alginate-based edible coating with bacteriocin-producing Lactococcus strains in fresh cheese preservation
Silva, Sofia P. M.
;
Ribeiro, Susana C.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Fev-2023
Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheese
Silva, Sofia P. M.
;
Teixeira, J. A.
;
Silva, Célia C. G.
Artigo
Acesso restrito UMinho
2015
Caracterização do conteúdo em NPN (Azoto Não-Proteico) no leite e estudo do seu impacto nos rendimentos de transformação de leite em queijo
Hooton, Louise Carolyn Sinclair
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
27-Set-2022
Culturomics and metagenomics approaches in the assessment of fungal prevalence in the context of industrial food products
Silva, João
;
Lima, Nelson
;
Santos, Carla Isabel Arcanjo
Poster em conferência
Acesso aberto
2017
Desenvolvimento de soluções tecnológicas alternativas para o processo de enchimento na Queijaria da Aveleda, Lda.
Cunha, Ana Laura Alves
Dissertação de mestrado
Acesso restrito UMinho
10-Mar-2021
Estudo das perdas de peso na maturação e de soluções alternativas para a linha de produção de queijos
Dias, Sónia Catarina Martins
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2010
Evaluation of a chitosan-based edible film as carrier of natamycin to improve the storability of saloio cheese
Fajardo, Paula
;
Martins, J. T.
;
Fuciños, C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Mar-2017
Evaluation of antimicrobial effectiveness of pimaricin-loaded thermosensitive nanohydrogel coating on Arzúa-Ulloa DOP cheeses
Fuciños, C.
;
Amado, Isabel R.
;
Fuciños, Pablo
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
Fev-2009
Functional polysaccharides as edible coatings for cheese
Cerqueira, M. A.
;
Lima, A. M. P.
;
Souza, B. W. S.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
Set-2008
Identification of coalho cheese microbiot of districts of Pernambuco, Brazil
Neto, Torquato M. S.
;
Soares, Maria T. C. V.
;
Teixeira, J. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
23-Out-2021
Melhorias e inovação na linha de acabamento de queijo
Moreira, Adriana Cunha
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2013
Modificação das propriedades texturais do queijo por adição de celulose bacteriana
Areal, Luís Gonzaga Oliveira
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Set-2007
Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheese
Cerqueira, M. A.
;
Lima, A. M. P.
;
Vicente, A. A.
, et al.
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
15-Dez-2016
Otimização, melhoramento e flexibilização da queijaria da Aveleda
Faria, Ana Daniela Antunes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
Jun-2019
Overview of potential mycotoxigenic fungi in Chilean buttery cheese
Aranda, Camila
;
Lima, Nelson
;
Santos, Cledir
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2014
Physical characterisation of an alginate/lysozyme nano-laminate coating and its evaluation on ‘coalho’ cheese shelf life
Medeiros, B. G. S.
;
Souza, M. P.
;
Pinheiro, A. C.
, et al.
Artigo
Acesso aberto
25-Mar-2023
Prevention of fungal contamination in semi-hard cheeses by whey-gelatin film incorporated with Levilactobacillus brevis SJC120
Silva, Sofia P. M.
;
Teixeira, J. A.
;
Silva, Célia C. G.
Artigo
Acesso aberto
2005
Product attribute saliency and region of origin: some empirical evidence from Portugal
Santos, J. Freitas
;
Ribeiro, J. Cadima
Artigo em ata de conferência
Acesso aberto
4-Abr-2017
Survey of Penicillia associated with Italian grana cheese
Decontardi, S.
;
Mauro, A.
;
Lima, Nelson
, et al.
Artigo
Acesso aberto