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https://hdl.handle.net/1822/56860
Título: | Behavior of lactoferrin nanohydrogels incorporating curcumin as model compound into food simulants |
Autor(es): | Araújo, J. F. Bourbon, A. I. Vicente, A. A. Coutinho, P. Ramos, Óscar Leandro Silva |
Data: | 2-Out-2018 |
Citação: | Araújo, J.; Bourbon, Ana I.; Vicente, António A.; Coutinho, P.; Ramos, Óscar L., Behavior of lactoferrin nanohydrogels incorporating curcumin as model compound into food simulants. CHEMPOR 2018 - 13th International Chemical and Biological Engineering Conference (Book of Extended Abstracts). No. P-BB36, Aveiro, Portugal, Oct 2-4, 273-274, 2018. |
Tipo: | Resumo em ata de conferência |
URI: | https://hdl.handle.net/1822/56860 |
Versão da editora: | http://www.chempor2018.com/ |
Arbitragem científica: | yes |
Acesso: | Acesso aberto |
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