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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
2011Sustentabilidade na indústria alimentarAfonso, I.; Domingues, Lucília; Guimarães, Pedro M. R., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
26-Mai-2013System and method for on-line monitoring of beer primary fermentation based on UV-VIS-SWNIR spectroscopyRodrigues, Pedro; Brandão, Tiago; Martins, Rui C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jul-2015Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluationCoelho, Eduardo; Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova, et al.ArtigoAcesso aberto
2023Systems biology's role in leveraging microalgal biomass potential: Current status and future perspectivesCunha, Emanuel; Sousa, Vítor; Geada, Pedro, et al.ArtigoAcesso aberto
2010Technological trends, global market, and challenges of bio-ethanol productionMussatto, Solange I.; Dragone, Giuliano; Guimarães, Pedro M. R., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Temperature and solid properties effects on gas–liquid mass transferFerreira, António; Ferreira, Cecília; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
28-Nov-2009Temperature and solids effect on gas‐liquid mass transferFerreira, António; Ferreira, Cecília; Rocha, F. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
14-Mar-2019Textural quality attributes of gluten-free batter and bread as affected by hydrocolloidsEncina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Monteiro, Fernando C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
4-Mai-2019The added value of used cooperage woodCoelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al.Comunicação em painel Acesso restrito UMinho
25-Mar-2019The biopolymer produced by Rhizobium viscosum CECT 908 is a promising agent for application in Microbial Enhanced Oil RecoveryCouto, Márcia R.; Gudiña, Eduardo José; Ferreira, Débora, et al.ArtigoAcesso aberto
14-Out-2013The deflocculation of kaolin suspensions : the effect of various electrolytesPenkavová, V.; Guerreiro, Margarida; Tihon, J., et al.Artigo em ata de conferênciaAcesso aberto
13-Jun-2017The effect of alginate in the protection of probiotics from the harsh conditions of digestionRamos, Philippe E; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Alario, M. M., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Jan-2011The effect of bovine milk lactoferrin on human breast cancer cell linesDuarte, D. C.; Nicolau, Ana; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2013The effect of salts on the liquid–liquid phase equilibria of PEG600 + salt aqueous two-phase systemsSilvério, Sara C.; Rodríguez, Oscar; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso aberto
2012The effect of the electric field on lag phase, β-galactosidase production and plasmid stability of a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain growing on lactoseCastro, Inês; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Domingues, Lucília, et al.ArtigoAcesso aberto
14-Dez-2022The influence of electrolytes in aqueous solutions on gas-liquid mass transfer in an oscillatory flow reactorAlmeida, F.; Rocha, F.; Teixeira, J. A., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2009The KLa influence on ethanol production by Pichia stipitisSilva, J. P. A.; Mussatto, Solange I.; Roberto, I. C., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Set-2024The potential of Pavlovophyceae species as a source of valuable carotenoids and polyunsaturated fatty acids for human consumptionMaciel, José Filipe Gonçalves; Madureira, Leandro Filipe Feiteira; Geada, Pedro Miguel Macedo, et al.RecensãoAcesso aberto
2009The potential use of biosurfactants as contact lenses coating agentsRocha, V.; Gudiña, Eduardo J.; Lira, Madalena, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
20-Jul-2017The role of gallic and caffeic acids in white wine preservationGenisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto