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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2011 | Sustentabilidade na indústria alimentar | Afonso, I.; Domingues, Lucília; Guimarães, Pedro M. R., et al. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
26-Mai-2013 | System and method for on-line monitoring of beer primary fermentation based on UV-VIS-SWNIR spectroscopy | Rodrigues, Pedro; Brandão, Tiago; Martins, Rui C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2015 | Systematic approach for the development of fruit wines from industrially processed fruit concentrates, including optimization of fermentation parameters, chemical characterization and sensory evaluation | Coelho, Eduardo; Vilanova, Mar; Genisheva, Zlatina Asenova, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2023 | Systems biology's role in leveraging microalgal biomass potential: Current status and future perspectives | Cunha, Emanuel; Sousa, Vítor; Geada, Pedro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Technological trends, global market, and challenges of bio-ethanol production | Mussatto, Solange I.; Dragone, Giuliano; Guimarães, Pedro M. R., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Temperature and solid properties effects on gas–liquid mass transfer | Ferreira, António; Ferreira, Cecília; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
28-Nov-2009 | Temperature and solids effect on gas‐liquid mass transfer | Ferreira, António; Ferreira, Cecília; Rocha, F. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
14-Mar-2019 | Textural quality attributes of gluten-free batter and bread as affected by hydrocolloids | Encina-Zelada, Christian René; Cadavez, Vasco; Monteiro, Fernando C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
4-Mai-2019 | The added value of used cooperage wood | Coelho, Eduardo João Louro; Domingues, Lucília; Teixeira, J. A., et al. | Comunicação em painel | Acesso restrito UMinho |
25-Mar-2019 | The biopolymer produced by Rhizobium viscosum CECT 908 is a promising agent for application in Microbial Enhanced Oil Recovery | Couto, Márcia R.; Gudiña, Eduardo José; Ferreira, Débora, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Out-2013 | The deflocculation of kaolin suspensions : the effect of various electrolytes | Penkavová, V.; Guerreiro, Margarida; Tihon, J., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
13-Jun-2017 | The effect of alginate in the protection of probiotics from the harsh conditions of digestion | Ramos, Philippe E; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Alario, M. M., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jan-2011 | The effect of bovine milk lactoferrin on human breast cancer cell lines | Duarte, D. C.; Nicolau, Ana; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | The effect of salts on the liquid–liquid phase equilibria of PEG600 + salt aqueous two-phase systems | Silvério, Sara C.; Rodríguez, Oscar; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2012 | The effect of the electric field on lag phase, β-galactosidase production and plasmid stability of a recombinant Saccharomyces cerevisiae strain growing on lactose | Castro, Inês; Oliveira, Carla Cristina Marques de; Domingues, Lucília, et al. | Artigo | Acesso aberto |
14-Dez-2022 | The influence of electrolytes in aqueous solutions on gas-liquid mass transfer in an oscillatory flow reactor | Almeida, F.; Rocha, F.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2009 | The KLa influence on ethanol production by Pichia stipitis | Silva, J. P. A.; Mussatto, Solange I.; Roberto, I. C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2024 | The potential of Pavlovophyceae species as a source of valuable carotenoids and polyunsaturated fatty acids for human consumption | Maciel, José Filipe Gonçalves; Madureira, Leandro Filipe Feiteira; Geada, Pedro Miguel Macedo, et al. | Recensão | Acesso aberto |
2009 | The potential use of biosurfactants as contact lenses coating agents | Rocha, V.; Gudiña, Eduardo J.; Lira, Madalena, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
20-Jul-2017 | The role of gallic and caffeic acids in white wine preservation | Genisheva, Zlatina; Roussis, I.; Cerdeira, A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |