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DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
8-Out-2018Formation and stabilization of nanostructured-lipid carriers using biosurfactants for encapsulation of liposoluble vitaminsAzevedo, Alexandra; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Fuciños, Pablo, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Formation of an edible multi-layer system through layer-by-layer deposition on β-carotene oil-in-water nanoemulsionsSilva, Hélder Daniel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Carneiro-da-Cunha, M. G., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2017Fortified beeswax oleogels: Effect of β-carotene on the gel structure and oxidative stabilityMartins, Artur J.; Cerqueira, Miguel A.; Cunha, Rosiane L., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
2014Functional bakery products - an overview and future perspectivesPinto, D.; Castro, I.; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
Jul-2015Functional characterisation and antimicrobial efficiency assessment of smart nanohydrogels containing natamycin incorporated into polysaccharide-based filmsFuciños, C.; Míguez, Martín; Cerqueira, M. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2009Functional polysaccharides as edible coatings for cheeseCerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Souza, B. W. S., et al.ArtigoAcesso aberto
2010Functional properties of Gleditsia triacanthos seeds extracts and their incorporation into galactomannan films for food applicationsCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B.; Martins, Joana T., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2018Functional properties of lignocellulosic materialsBallesteros, Lina F.; Michelin, Michele; Vicente, A. A., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
5-Mai-2008Galactomannan/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruitsLima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al.Poster em conferênciaAcesso aberto
Mai-2007Galactomannans blended with collagen as novel edible coatings for fruitsLima, A. M. P.; Cerqueira, M. A.; Morais, E. C. S., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
28-Jul-2007Galactomannans from novel sources blended with collagen as edible coatings for fruitsVicente, A. A.; Lima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2011Galactomannans use in the development of edible films/coatings for food applicationsCerqueira, M. A.; Bourbon, A. I.; Pinheiro, A. C., et al.ArtigoAcesso aberto
17-Mai-2008Galactomannans/collagen edible coatings in gas transfer rates in fruitsLima, Á.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, B., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
5-Jan-2022Gelation behavior and the stability of multicomponent sterol-based oleogelsMartins, Artur J.; Cerqueira, Fátima; Vicente, A. A., et al.ArtigoAcesso aberto
Nov-2020Green synthesis of lignin nano- and micro-particles: Physicochemical characterization, bioactive properties and cytotoxicity assessmentFreitas, Filipa M. C.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Gonçalves, Catarina, et al.ArtigoAcesso aberto
Ago-2015Hollow chitosan/alginate nanocapsules for bioactive compound deliveryRivera, M. C.; Pinheiro, A. C.; Bourbon, A. I., et al.ArtigoAcesso aberto
Fev-2019Hybrid gels: Influence of oleogel/hydrogel ratio on rheological and textural propertiesMartins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al.ArtigoAcesso aberto
27-Jun-2017Hybrid gels: influence of water and oil phase on textural and rheological propertiesMartins, Artur J.; Silva, Pedro Miguel Peixoto da; Maciel, José Filipe Gonçalves, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Fev-2019Hydrogel as an alternative structure for food packaging systemsBatista, Rejane Andrade; Espitia, Paula Judith Perez; Quintans, Jullyana de Souza Siqueira, et al.ArtigoAcesso aberto
31-Mar-2022Hydroxypropyl methylcellulose-based micro- and nanostructures for encapsulation of melanoidins: Effect of electrohydrodynamic processing variables on morphological and physicochemical propertiesSilva, Pedro Miguel Peixoto; Prieto, C.; Andrade, C. C. P., et al.ArtigoAcesso restrito UMinho