Percorrer por assunto Nanoemulsions

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 7-17 de um total de 17 resultados. < anterior 
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
13-Nov-2020Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2013Incorporation of elastase inhibitor in silk fibroin nanoparticles for transdermal deliveryFerreira, Ana Vanessa FernandesDissertação de mestrado Acesso aberto
8-Abr-2018Influence of emulsifier type on in vitro digestion of curcumin nanoemulsions: lecithin and rhamnolipidsGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessmentGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Lipid-based nanostructures as strategies to enhance curcumins bioavailability: effect of carrier oil physical stateGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Nanoemulsion delivery systems: impact of emulsifier type on curcumins bioaccessibility during in vitro digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2017Nanoemulsion-based delivery systems for curcumin: effect of carrier oil type on bioaccessibility and cell viabilityVicente, A. A.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Nanoemulsions for food applications: development and characterizationSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2019Production and characterization of nanoencapsulated essential oils: study of its stability and antimicrobial activitySampaio , Cátia Isabel BarbosaDissertação de mestrado Acesso aberto
2022The comfort properties of cosmeto-textiles functionalized with protein-based nanoemulsions encapsulating Vitamin-EGhaheh, Fatemeh Shahmoradi; Noro, Jennifer Martins; Vatankhah, Elham, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Ultrasonication processing for the production of plant-based nanoemulsionsPereira, Rui. C.; Marques, Arlete Maria Lima; Vieira, Marta V., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto