Mostrar 194-213 de um total de 280 resultados.
< anterior
próximo >
Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2-Abr-2012 | Nanohydrogels from bovine lactoferrin: a vector for iron in food applications | Santos, S.; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2013 | Nanotecnologia como ferramenta para produzir novos alimentos funcionais: vantagens e precauções | Pinheiro, A. C.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | Nanotecnologia na indústria alimentar | Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Outro | Acesso aberto |
2013 | Natamycin-loaded poly(n-isopropylacrylamide) nanohydrogels for smart edible packaging : development and characterization | Cerqueira, M. A.; Costa, Maria J.; Fuciños, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
25-Set-2011 | Natural hydrocolloids for nanotechnological applications in foods | Vicente, A. A.; Quintas, Mafalda A. C.; Cerqueira, Miguel A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mar-2010 | New edible coatings composed of galactomannans and collagen blends to improve the postharvest quality of fruits: influence on fruits gas transfer rate | Lima, Álvaro M.; Cerqueira, M. A.; Souza, B. W. S., et al. | Artigo | Acesso aberto |
7-Abr-2022 | Novel active biopolymer materials for the food packaging | Genisheva, Zlatina; Lamsaf, Hafsae; Ballesteros, Lina F., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Mai-2007 | Novel edible films made of polysaccharide from Anarcadium occidentale L. | Pessoa, M. S.; Souza, B. W. S.; Cerqueira, M. A., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Set-2007 | Novel functional polysaccharides as edible coatings for cheese | Cerqueira, M. A.; Lima, A. M. P.; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2022 | Oleogels and bigels as alternatives to saturated fats: A review on their application by the food industry | Silva, Pedro Miguel Peixoto; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Martins, Artur J., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
Mar-2020 | Oleogels for development of health-promoting food products | Martins, Artur J.; Vicente, A. A.; Pastrana, Lorenzo M., et al. | Artigo | Acesso aberto |
Nov-2019 | Omega-3 and poly-unsaturated fatty acids-enriched hamburgers using sterol-based oleogels | Martins, Artur J.; Lorenzo, Jose M.; Franco, Daniel, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Overview of strategies for edible coating formulations : applications on food quality and safety | Cerqueira, M. A.; Martins, Joana; Souza, B. W. S., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
9-Nov-2015 | Partículas de gel biopoliméricas para aplicações alimentares e farmacêuticas | Bourbon, Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Vicente, A. A. | Patente | Acesso aberto |
Dez-2022 | Peach palm (Bactris gasipaes Kunth) and mammee apple (Mammea americana L.) seeds: Properties and potential of application in industry | Pinheiro, R.; Ballesteros, Lina F.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Set-2016 | Perspectives on utilization of edible coatings and nano-laminate coatings for extension of postharvest storage of fruits and vegetables | López, M.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; de Rodríguez, Diana Jasso, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Physical and thermal properties of a chitosan/alginate nanolayered PET film | Cunha, M. G. C.; Cerqueira, M. A.; Souza, Warlene Silva de, et al. | Artigo | Acesso aberto |
2010 | Physical and thermal properties of a chitosan/algine nanolayered PET film | Carneiro-da-Cunha, Maria G.; Cerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Souza, Bartolomeu W. S., et al. | Artigo | Acesso restrito UMinho |
2014 | Physical and transport proferties of edible films composed of galactomannan and chitosan | Souza, Bartolomeu W. S.; Almeida, Lorena de Sousa; Araújo, Mayra Horácio, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
2014 | Physical characterisation of an alginate/lysozyme nano-laminate coating and its evaluation on ‘coalho’ cheese shelf life | Medeiros, B. G. S.; Souza, M. P.; Pinheiro, A. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |