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Data | Título | Autor(es) | Tipo | Acesso |
2013 | Biorefinery valorization of autohydrolysis wheat straw hemicellulose to be applied in a polymer-blend film | Ruiz, Héctor A.; Cerqueira, M. A.; Ruíz, Héctor A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2013 | Biotechnology-derived enzymes for food applications | Ramos, Philippe Emmanuel Cruz; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Capítulo de livro | Acesso restrito UMinho |
Jul-2019 | Book of Abstracts of the 8th International Symposium on Delivery of Functionality in Complex Food Systems | Vicente, A. A.; Pinheiro, Ana Cristina; Martins, Joana T. | Atas de conferência | Acesso aberto |
2019 | Brewery spent yeast insoluble residue as microcarriers for bioactive compound | Andrade, Cristiane Conte Paim; Duarte, Susan Hartwig; Coelho, Elisabete, et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Jul-2007 | The bubble size distribution and O2 mass transfer in an oscillating, meso-scale tube | Reis, N.; Mena, P. C.; Rocha, F. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
2011 | Can natural hydrocolloids be used for nanotechnological applications in foods? | Vicente, A. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
16-Set-2020 | Candelilla wax edible coating with Flourensia cernua bioactives to prolong the quality of tomato fruits | Ruiz-Martínez, Judith; Aguirre-Joya, Jorge A.; Rojas, Romeo, et al. | Artigo | Acesso aberto |
Jul-2007 | Caracterização do perfil de ácidos gordos livres durante a pasteurização convencional e óhmica | Pereira, Ricardo; Martins, Rui C.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2014 | Carrier-free, continuous primary beer fermentation | Pires, Eduardo J.; Teixeira, J. A.; Brányik, Tomáš, et al. | Artigo | Acesso aberto |
23-Set-2018 | Caseinato de sódio como chaperona das proteínas do soro do leite sob aquecimento ôhmico | Moreira, T. C. P.; Pereira, Ricardo Nuno Correia; Vicente, A. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
Ago-2019 | Cashew nut allergy: clinical relevance and allergen characterisation | Mendes, Cíntia; Costa, Joana; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2017 | Cápsula imobilizadora de probióticos para a produção de micronutrientes no intestino | Teixeira, J. A.; Vicente, A. A.; Ramos, Philippe E., et al. | Patente | Acesso aberto |
2018 | Cellulose nanocrystals from grape pomace: production, properties and cytotoxicity assessment | Coelho, C. C. S.; Michelin, Michele; Cerqueira, Miguel A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Jul-2016 | Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and enzymatic treatments: characterization and in vitro cytotoxicity assessment | Tibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
Fev-2018 | Cellulose nanofibers produced from banana peel by chemical and mechanical treatments: characterization and cytotoxicity assessment | Tibolla, H.; Pelissari, Franciele M.; Martins, Joana T., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2009 | Cellulosic films obtained from the treatment of sugarcane bagasse fibers with N -methylmorpholine- N -oxide (NMMO) | Ruzene, Denise S.; Silva, Daniel Pereira da; Vicente, A. A., et al. | Artigo | Acesso aberto |
2011 | CFD simulation and experimental measurement of gas holdup and liquid interstitial velocity in internal loop airlift reactor | Simcik, M.; Mota, André; Ruzicka, M. C., et al. | Artigo | Acesso aberto |
16-Mai-2004 | CFD simulations of RTD of a strawberry pulp in a continuous ohmic heater | Castro, Inês; Reis, N.; Teixeira, J. A., et al. | Artigo em ata de conferência | Acesso aberto |
11-Mai-2005 | The challenging modelling of kLa in a periodic constricted small-scale tube | Reis, N.; Vicente, A. A.; Teixeira, J. A. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |
18-Jul-2010 | Changes on microbiological, physicochemical and diffusion properties of the cheese upon the application of chitosan-based edible coating incorporating natamycin | Fajardo, Paula; Martins, Joana; Fuciños, C., et al. | Resumo em ata de conferência | Acesso aberto |