Skip navigation
tequery
Página principal
Percorrer por
Comunidades
& Coleções
Percorrer por:
Títulos
Autores
Autores UMinho
Orientadores
Editores
Assuntos
Áreas do conhecimento
Datas de publicação
Tipos de documento
Tipos de acesso
Editoras
Revistas
Ajudas
Sobre o RepositóriUM
FAQs
Utilização geral
Auto-Arquivo
Copyright
português
francês
espanhol
inglês
Entrar
Área Pessoal
Subscrição de estatísticas
Serviço de alertas
Editar conta
Percorrer por assunto Nanoemulsions
Índice:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
ou inserir as letras iniciais:
Ordenar por:
título
data de publicação
data de depósito
tipo de documento
tipo de acesso
Em ordem:
ascendente
descendente
Resultados/Página:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Autores/Registo:
todos
1
3
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Mostrar 4-17 de um total de 17 resultados.
< anterior
Data
Título
Autor(es)
Tipo
Acesso
25-Mar-2023
Designing and characterization of curcumin-loaded nanotechnological dressings: a promising platform for skin burn treatment
Araújo, Gabriela de Moraes Soares
;
Loureiro, Ana Isabel Sá
;
Rodrigues, Jamile Lima
, et al.
Artigo
Acesso restrito UMinho
29-Abr-2021
Esterification of drugs: a tool to improve hydrophobicity and encapsulation efficiency
Noro, Jennifer Martins
Tese de doutoramento
Acesso aberto
Fev-2019
Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsions
Silva, Hélder D.
;
Beldikova, E.
;
Poejo, Joana
, et al.
Artigo
Acesso aberto
13-Nov-2020
Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Vicente, A. A.
;
Pinheiro, A. C.
Resumo em ata de conferência
Acesso restrito UMinho
2013
Incorporation of elastase inhibitor in silk fibroin nanoparticles for transdermal delivery
Ferreira, Ana Vanessa Fernandes
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
8-Abr-2018
Influence of emulsifier type on in vitro digestion of curcumin nanoemulsions: lecithin and rhamnolipids
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2021
Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessment
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Abrunhosa, Luís
, et al.
Artigo
Acesso aberto
2019
Lipid-based nanostructures as strategies to enhance curcumins bioavailability: effect of carrier oil physical state
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2019
Nanoemulsion delivery systems: impact of emulsifier type on curcumins bioaccessibility during in vitro digestion
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
;
Vicente, A. A.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
Nov-2017
Nanoemulsion-based delivery systems for curcumin: effect of carrier oil type on bioaccessibility and cell viability
Vicente, A. A.
;
Gonçalves, Raquel Filipa Silva
;
Martins, Joana Teresa Rodrigues
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto
2012
Nanoemulsions for food applications: development and characterization
Silva, Hélder D.
;
Cerqueira, M. A.
;
Vicente, A. A.
Artigo
Acesso aberto
2019
Production and characterization of nanoencapsulated essential oils: study of its stability and antimicrobial activity
Sampaio , Cátia Isabel Barbosa
Dissertação de mestrado
Acesso aberto
2022
The comfort properties of cosmeto-textiles functionalized with protein-based nanoemulsions encapsulating Vitamin-E
Ghaheh, Fatemeh Shahmoradi
;
Noro, Jennifer Martins
;
Vatankhah, Elham
, et al.
Artigo
Acesso aberto
7-Abr-2022
Ultrasonication processing for the production of plant-based nanoemulsions
Pereira, Rui. C.
;
Marques, Arlete Maria Lima
;
Vieira, Marta V.
, et al.
Resumo em ata de conferência
Acesso aberto