Percorrer por assunto Nanoemulsions

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ou inserir as letras iniciais:  

Mostrar 1-17 de um total de 17 resultados.
DataTítuloAutor(es)TipoAcesso
Mar-2017Advances in Food NanotechnologyCerqueira, Miguel Ângelo Parente Ribeiro; Pinheiro, A. C.; Ramos, Óscar L., et al.Capítulo de livroAcesso restrito UMinho
2-Jan-2023Biossíntese de novos compostos emulsificantes para aplicação cosméticaRoque, Catarina SoaresDissertação de mestrado Acesso aberto
2011Can natural hydrocolloids be used for nanotechnological applications in foods?Vicente, A. A.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
25-Mar-2023Designing and characterization of curcumin-loaded nanotechnological dressings: a promising platform for skin burn treatmentAraújo, Gabriela de Moraes Soares; Loureiro, Ana Isabel Sá; Rodrigues, Jamile Lima, et al.ArtigoAcesso restrito UMinho
29-Abr-2021Esterification of drugs: a tool to improve hydrophobicity and encapsulation efficiencyNoro, Jennifer MartinsTese de doutoramentoAcesso aberto
Fev-2019Evaluating the effect of chitosan layer on bioaccessibility and cellular uptake of curcumin nanoemulsionsSilva, Hélder D.; Beldikova, E.; Poejo, Joana, et al.ArtigoAcesso aberto
13-Nov-2020Incorporation of different curcumin nanostructures in a model food: evaluation of shelf-life and behaviour under digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Vicente, A. A.; Pinheiro, A. C.Resumo em ata de conferência Acesso restrito UMinho
2013Incorporation of elastase inhibitor in silk fibroin nanoparticles for transdermal deliveryFerreira, Ana Vanessa FernandesDissertação de mestrado Acesso aberto
8-Abr-2018Influence of emulsifier type on in vitro digestion of curcumin nanoemulsions: lecithin and rhamnolipidsGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2021Lipid-based nanostructures as a strategy to enhance curcumin bioaccessibility: behavior under digestion and cytotoxicity assessmentGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Abrunhosa, Luís, et al.ArtigoAcesso aberto
2019Lipid-based nanostructures as strategies to enhance curcumins bioavailability: effect of carrier oil physical stateGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2019Nanoemulsion delivery systems: impact of emulsifier type on curcumins bioaccessibility during in vitro digestionGonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues; Vicente, A. A., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
Nov-2017Nanoemulsion-based delivery systems for curcumin: effect of carrier oil type on bioaccessibility and cell viabilityVicente, A. A.; Gonçalves, Raquel Filipa Silva; Martins, Joana Teresa Rodrigues, et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto
2012Nanoemulsions for food applications: development and characterizationSilva, Hélder D.; Cerqueira, M. A.; Vicente, A. A.ArtigoAcesso aberto
2019Production and characterization of nanoencapsulated essential oils: study of its stability and antimicrobial activitySampaio , Cátia Isabel BarbosaDissertação de mestrado Acesso aberto
2022The comfort properties of cosmeto-textiles functionalized with protein-based nanoemulsions encapsulating Vitamin-EGhaheh, Fatemeh Shahmoradi; Noro, Jennifer Martins; Vatankhah, Elham, et al.ArtigoAcesso aberto
7-Abr-2022Ultrasonication processing for the production of plant-based nanoemulsionsPereira, Rui. C.; Marques, Arlete Maria Lima; Vieira, Marta V., et al.Resumo em ata de conferência Acesso aberto